Tüm 3 Harfli Sorular Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfli Cevaplar : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Tüm 3 Harfli Sorular Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfli Cevaplar

Sponsorlu Baglantılar

Tüm 3 Harfli Sorular Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfli Cevaplar

Daha önce paylaştıgımız Resimli Kelime Bulmaca Oyunu cevaplarını şimdi de Harf Harf paylaşmaya karar verdik siz de Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını merak ediyorsanız bu konumuz da Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını bulabileceksiniz 3 Harf ten oluşan Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevapları sizlerle.

DİKKAT!! BU KONU 3 HARFLİ CEVAPLARIN OLDUGU KONUDUR SADECE 3 HARFLİ SORULARI SORUNUZ

Resimli Kelime Bulmaca Ana Konu Buradadır ANA KONU İÇİN TIKLAYIN

Verilen harfleri ve kaç harf oldugunu da belirtin

1- Sarımsak, domates – çarklar, saçını tarayan kadın, 3 tane fil / Cevap: DİŞ

2- Araba lambası, kadın suratı, makyaj seti, BMW araba / Cevap: Far

3- İskambil kağıdı, rula kağıt, yeşil priz, aslar / Cevap: Fiş

4- Yeşil tahta, bitki, beyaz turp, elde resim / Cevap: Kök

5- Dünya haritası, üzüm, beyaz kıyafetli kadın, ayakkabı / Cevap: Bağ

6- Çimler, et, sebzeler, su damlalı yaprak / Cevap: Çiğ

7- Kalp 14 Şubat, Seni seviyorum resmi, Doğum günü, güneş batarken manzara / Cevap: Gün

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

8- Üstü çıplak erkek, buz tutmuş yaprak, buz tutmuş ağaç, tuvalette adam / Cevap: Don

9- Kızıldereli şapkalı kadın, kadın bacakları, iki kedi, iki yastık / Cevap: Tüy

10- Trompet vb. çalan adamlar, zenci trompet çalan adam, şarkı söyleyen kadın, müzik grubu / Cevap: Caz

11- Gözü hasta çocuk, tavuk yemeği, örgü, yaralı bilek / Cevap: Şiş

12- Araba Pedalları, kola, ocak, burnunu tutan ve günle insanlar / Cevap: Gaz

13- Basketbol oynayan kadın, kirli çarklar, kirli zincir, taktik tahtası / Cevap: Pas

14- Kırmızı araba, kadın gözü, yeşillikli bir alan, kırmızı araba / Cevap: Kaş

15- Tamam işaretli el, adam, bilyeler, kadın ayakları / Cevap: Baş

16- Kadın tırnakları, kadın tırnağını boyuyor, rengarenk kadın tırnakları, renkli küçük şişeler / Cevap: Oje

17- Cep Telefonu kartı, pempe yüzey, parla dudaklar, cep telefonu kartı tutan el / Cevap: Sim

18- Kavşak, mutfak, eğik ağaç, harita / Cevap: Ada

19- Bayrak şeklinde ağızlar, Balık ve olta, buz patenleri, buzağı / Cevap: Dil

20- Sakatlanmış futbolcu, cenazede ağlayan insanlar, kırmızı biber, ağzından ateş çıkan kadın / Cevap: Acı

21- Yeşil bitki toplayan adam, dere, ırmak, kahvaltı fincanı / Cevap: Çay

22- Kırmızı meyve, etler, tenekeler, kibrit / Cevap: Çöp

23- Kadın yata bakıyor, iş adamları, rütbeler, kırmızı spor araba / Cevap: Üst

24- Siyah beyaz ellerinde çanta var, kapı, kırık, saat / Cevap: Kol

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar

103 Yorum yapılmış "Tüm 3 Harfli Sorular Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfli Cevaplar"

« Geri12...1718192021İleri »
  1. Burak demişki

    Siyah beyaz gri fume renk

  2. Birisi demişki

    Pırlanta,okey,eski ev, taş kum ve yeşillik cevap ne arkadaşlar ?

  3. Anonim demişki

    Kirmizi rujlu dudak spor yapan kadin kirmizi tekerlekli araba yuzuk takili el

« Geri12...1718192021İleri »



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.