Tüm 4 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Tüm 4 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları

Sponsorlu Baglantılar (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tüm 4 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları

Daha önce paylaştıgımız Resimli Kelime Bulmaca Oyunu cevaplarını şimdi de Harf Harf paylaşmaya karar verdik siz de Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını merak ediyorsanız bu konumuz da Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını bulabileceksiniz 4 Harften oluşan Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevapları sizlerle.

DİKKAT!! BU KONU 4 HARFLİ CEVAPLARIN OLDUGU KONUDUR SADECE 4 HARFLİ SORULARI SORUNUZ

Resimli Kelime Bulmaca Ana Konu Buradadır ANA KONU İÇİN TIKLAYIN

Kaç harf oldugunu ve verilen harfleri de belirtin

1- Elinde terazi olan heykel, hakim tokmağı, kırmızı kart gösteren çocuk, demir parmaklıklar / Cevap: Ceza

2- Antika araba, ev telefonu, plak çalar, lekeli gitar / Cevap: Eski

3- Ambulans, elinde saat olan adam, yeşil çıkış tabelası, hastane / Cevap: Acil

4- Parmak izi, laptoplı adam, cüzdan, eldiven / Cevap: Deri

5- Motor, kokpit, yolcu koltukları, cam / Cevap: Uçak

6- Maketler, Simpsonlar, Taş Devri, Canavarlar / Cevap: Aile

7- Sahilde araba, hata ekranı, yarış arabası, lastik tekerlek / Cevap: Mavi

8- Zürafa, televizyonda iki zürafa, pelikan, biri zayıf bir şişman iki kadın / Cevap: İnce

9- Greyder, arkeologlar, alçı gibi, iş makinası / Cevap: Kazı

10- Justin Bieber, Albert Einstein, Mona Lisa, David Beckham / Cevap: Ünlü

11- Renkli kalemler, renkli kumaşlar, çadır, renkli toplar / Cevap: Keçe

12- Asker, yaralı el, yaralı diz, şapkalı kadın / Cevap: Bere

13- Telefon ile konuşan iş adamı, masada oturan iş adamı, sırtında şişe olan kadınlar / Cevap: Kupa

14- Maket evler, hastane maketi, eski yapı / Cevap: Bina

15- Bilgisayar ekranı, arazi arabası, kamyonet, aletler / Cevap: Araç

16- Boris Yeltsin, ruj izi, forma, eller / Cevap: Leke

17- Hoparlör, antik tiyatro, derslik, hoparlör / Cevap: Amfi

18- Zeytinler, bisikletli kadın, tuzlanmış zeytinler, güzel popolu bisikletli kadın / Cevap: Sele

19- Bankamatik kartı, krupiye, yaşlı zengin adam, kartvizit / Cevap: Kart

20- Takvim, şöminede yemek pişirme, gaz ateşi, ocak / Cevap: Ocak

21- Satranç tahtası, at ve binici, at ve kadın, satranç atları / Cevap: Kare

22- Siyah beyaz fotoğrafta kadınlar, sahilde adam, sahilde kadın, yüzücü / Cevap: Mayo

23- Defter, defter, yüz bakımı yapan kadın, ansiklopedi / Cevap: Cilt
Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

24- Alçıpan, alçı kalıbı, Nagehan Alçı (salladım), alçılı kol / Cevap: Alçı

25- Demir dökümü, basketbol potası, smaç yapan adam, demir dökümü / Cevap: Pota

26- Ayakkabılar, deniz yıldızları, sekiz top, yüzük / Cevap: Çift

27- Teneke coca colalar, ayakabı kutusu paralı t-shirt, hediye kutusu, bira kutuları / Cevap: Kutu

28- Dağ zirvesi, çantalı dağcılar, çantalı dağcı, kar kaplı dağlar / Cevap: Sırt

29- Zippo çakmak, kampçılar, yanan ocak, tüfekli avcı / Cevap: Ateş

30- İnci kolyeli kadın, kum saati, nar, kar / Cevap: Tane

31- Otel, resepsiyonist, oda, kapıcı / Cevap: Otel

32- Rakı, şarap, viski, martini / Cevap: İçki

33- Çorba, teneke tekmeleyen adam, beyaz çoraplı adam, beyaz güvercin / Cevap: Paça

34- 4 yapraklı yonca, nal, zar, uğur böceği / Cevap: Şans

35- Heykel kafası, nota kağıdı, tablo, kolsuz heykel / Cevap: Eser

36- Londra Saat Kulesi, tren istasyonu, Pierce Brosnan, Kralice Elizabeth (?) / Cevap: Saat

37- Kırmızı kolye, oda, musluk, iskambil kağıdı / Cevap: Karo

38- Aynalı masa, bakkal, büfe, büfe / Cevap: Büfe

39- Sporcu, araba tekerleği, sırt röntgeni, harddisk / Cevap: Disk

40- Taksim gezi parkı, tarlada gezen insanlar, otostopçu kadın, kırmızılı kadın / Cevap: Gezi

41- Yatak, bilardo, bilardocu, yatak örtüsü / Cevap: Pike

42- Toplu iğne, balıkçı iğnesi, aşı iğnesi, dantel / Cevap: İğne

43- Arabalı ev, tavla, İstanbul manzarası, maket ev / Cevap: Kapı

44- Bebek, kedi, köpekler, biberonlu bebek / Cevap: Mama

45- 3 top bilardo, koliler, oyuncak ayı, koli ve adam / Cevap: Bant

46- Alçı kalıbı, kırık kol, kırık bacak, alçıpan / Cevap: Alçı

47- Viyolensel, boğa, balık tutan adam, kova / Cevap: Burç

48- Para ve kep, duvar sıvası, turuncu harç makinası, para ve kep / Cevap: Harç

49- Kabe, namaz kılan adam, para veren el, cami / Cevap: Şart

50- Klozet ve lavabo, klozet ve lavabo, lavabo, klozet / Cevap: Bide

51- Bahçe, pul, ördü, maket / Cevap: Hobi

52- Araba, vale, çift vale, arabacı / Cevap: Vale

53- Ayna grubu, ayna, aynalar, ayna grubu / Cevap: Ayna

       

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar

330 Yorum yapılmış "Tüm 4 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları"

« Geri12...6263646566İleri »
  1. Songül demişki

    607 soru göl var kız teknede kürek var cvp ne ya

  2. Mert demişki

    29. Bölümün cevabi ne? Çöp kovasi tasmis kagitlardan dolayı, bilgisayar oynayan çocuğun sevinvesi,sandalyenin üstünde mikrofon ve at yarisi var turbindeki kisiler seviniyor cevabini verin lütfen ?❤

  3. ramazan aktaş demişki

    292 . soru ne

  4. ramazan aktaş demişki

    valedir bunda bilmiyecek ne var ama benimki zor olduğu için sordum
    cevap valedir anladınmıııııııııııı

  5. Nida demişki

    kırmızı elbiseli kadın kınay gecesi kırmızı elbiseli kadın. ışık 4 harfli lütfen bulun

« Geri12...6263646566İleri »



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.