Tüm 6 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Tüm 6 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları

Sponsorlu Baglantılar

Tüm 6 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları

Tüm Cevaplar 6 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları

Resimli Kelime Bulmaca oyunu herkesin severek oynadıgı bir oyundur bu oyunda bizlere 4 resim verilir bu 4 resim aslında hem soru hem cevaptır Resimli Kelime Bulmaca 6 harfli cevapları arıyor iseniz bu konu tam size göredir resimler hangi kelimeyi anlatıyor 4R1K cevapları 4 Resim 1 Cevap. Resimli Kelime Bulmaca Cevapları Çözümleri Resimli Kelime Bulmaca

 

DİKKAT!! BU KONU 6 HARFLİ CEVAPLARIN OLDUGU KONUDUR SADECE 6 HARFLİ SORULARI SORUNUZ

Resimli Kelime Bulmaca Ana Konu Buradadır ANA KONU İÇİN TIKLAYIN

KAÇ HARF OLDUGUNU VE VERİLEN HARFLERİ DE BELİRTİN

1- Temizlik malzemeleri, tırnak makası, sabunlu eller, yıkanan meyve ve sebze / Cevap: Hijyen

2- Patlamış lastik, patlamış araba lastiği, patlayan balon, patlayan futbol topu / Cevap: Patlak

3- Çarşı, bulutlu hava, türbanlı kadın, kırmızı çember / Cevap: Kapalı

4- Server odası, anchorman, server ve bilgisayarlar, Ali İhsan Varol / Cevap: Sunucu

5- Kırmızı yeşil koltuk, desen verilmiş karpuz, tavan abajuru, sokak lambası / Cevap: Karpuz

6- Yeşil yapraklar, orman, kollarını açan kırmızı montlu adam, dağlar ve göl / Cevap: Tabiat
Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

7- Beyaz atlar, kaynakçı, havuzun içinde yüzen kadın, yaşlı kadın / Cevap: Gözlük

8- Elinde fotoğraf makinası olan kadın, araba çekicisi, halat tutan eller, kayıkta kürek / Cevap: Çekmek

9- Haplar, mantar tabancası mermisi, uzay kapsülü, (bu ne ki?) / Cevap: Kapsül

10- Tabanca tutan maymun, Amerikan başkanı, takım elbiseli kadın, iş adamı / Cevap: Kravat

11- Ellerinde Türk Bayrağı olan insanlar, 19 Mayıs gençlik kulesi, madeni para ve şekerler, koçlar / Cevap: Bayram

12- Sarı saçlı kadın, kaynakçı, yerden fışkıran su, binada kaynak yapan adam / Cevap: Kaynak

13- Kürek, kafasını toprağa sokan köpek, greyder, köstebek / Cevap: Kazmak

14- Kar küreyen traktör, çapa, bisiklet, prangalı adam / Cevap: Zincir

15- Soyulmuş portakal, hırsızlar, adamı soyan kız, soyulmuş muz kabuğu / Cevap: Soymak

16- Yeşil yaprak, tuvalet kağıdı, yaprak sarması, Romalı adam / Cevap: Yaprak

17- Koltuk altı deodarantı, köşe takımı, otobüs koltukları, stat koltukları / Cevap: Koltuk

18- Kriket oyuncusu, kriket topu, Londra, küçük çocuk kriket oynarken / Cevap: Kriket

19- Yatak, karlı çarşaflar, kara çarşaflı kadınlar, yumoş ayı ve katlı havlular / Cevap: Çarşaf

20- Justin Bieber, Kanada bayrağı, göl ve dağlar, Kanadalı polisler / Cevap: Kanada

21- Tenis oynayan adam, pizzacı, araba tamirhanesi, garson / Cevap: Servis

22- Poğaça, susamlı pohaçalar, pohaça, fırında poğaçalar / Cevap: Poğaça

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

23- Nane, mendil, selpak mendil, polo şeker / Cevap: Mentol

24- Yıldız, tonavida, konser alanı, kırmızı halı / Cevap: Yıldız

25- Ruj, reçelli ekmek, arabada ruj süren kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek

26- Mavi kapı, takvim yaprağı, tahta kapı, takvim / Cevap: Aralık

27- Sakallı adam, smaç koyan basketbolcu, oyun oynayan çocuklar, çember ile oynayan çocuk / Cevap: Çember

28- Çantalı öğrenci, gazete okuyan adam, kütüphane, sınıf / Cevap: Okuma

29- Piza Kulesi, Venedik kondol, pizza, Kolezyum / Cevap: İtalya

30- Maden parçası, ham elmas, siyah kaya parçası, ham altın / Cevap: Cevher

31- 2 tane yazılı taş, tablet bilgisayar, ilaç kutusu, tarihi yazılı taş / Cevap: Tablet

32- Yeşil far sürmüş kadın, ruj süren kadın, güzel hatun, maskara yapan kadın / Cevap: Makyaj

33- Dikiz aynasında ışık, cep telefonu sinyal işareti, wi-fi işareti, sağ sinyal göstergesi / Cevap: Sinyal

34- Alışverişte kadın, piyana çalan çocuklar, ıslık çalan adam, Nasreddin Hoca / Cevap: Çalmak

35- Kadın gözü, kadın gözleri, parmaklarının arasından bakan kadın, takma kirpik / Cevap: Kirpik

36- Boru, dirseğini tutan insan, dirseğini gösteren kadın, dirsek boru / Cevap: Dirsek

37- Jack Sparrow, uçak pilotu, yolcu otobüsü şoförü, futbolcu / Cevap: Kaptan

38- Koltuk, kaynak yapan adam, mektup, gelin ve para / Cevap: Başlık

39- Araç dingili, yeşil otlar, defter, takvim / Cevap: Yaprak

40- Tüfek, yumruk atan çocuk, vole yapan futbolcu, sahile çarpan tekne / Cevap: Vurmak

41- Çekiç kullanan işçi, 5lik çakmak, zippo çakmak, ellerini birbirine vuran kızlar / Cevap: Çakmak

42- Yazılar, işaret dili, resimli alfabe, Çince yada Japonca yazılar / Cevap: Alfabe

43- Buda heykelleri, ağlama duvarında dua eden adam, dua eden adam, dua eden yaşlı amca / Cevap: İbadet

44- İskele, bina iskelesi, demir iskelesi, yat / Cevap: İskele

45- Peynir dilimi, peynirler, rendelenmiş peynir, peynirli ekmek / Cevap: Peynir

46- Cebeli Tarık Boğazı haritası, bilgisayar oyunu görüntüsü, ışıklı dünya haritası, yol haritası / Cevap: Harita

47- Fişek tutan adam, haritada kırmızı nokta, el hareketleri, kalp şekli yapan el / Cevap: İşaret

48- Kar yansıması, mavi elbiseli kadın, pembe rujlu kadın, güneş ışığı / Cevap: Parlak

49- Antik tiyatro, antika para, antika vazo, eski bina / Cevap: Tarihi

50- İplikler, tahta silindirler, olta, zincir / Cevap: Makara

51- Ekşi sözlük, sözlük, yazılar, İngilizce Sözlük / Cevap: Sözlük

52- Dergi, reklam panosu, üzerinde yazı olan inek, koka kola logosu olan resim / Cevap: Reklam

53- Maket ev tutan el, uyuyan bebek, topu yakalayan kaleci, balık oltası yat / Cevap: Tutmak

54- Sevimli bebek, maymun, şaşkın adam, şaşkın köpekler / Cevap: Şaşkın

55- Kızarmış demir, bağıran çocuk, laptopu parçalayan adam, yağda pişen bir yemek / Cevap: Kızgın
Kızgın

56- Güzel bir hatun, mavi bir kamyon, oyuncak arabalar, Brad Pitt / Cevap: Çekici
Çekici

57- Kibritlerden kalp, kibritlerden dolar işareti, kibritler, kibrit kutusu / Cevap: Kibrit

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar

568 Yorum yapılmış "Tüm 6 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları"

« Geri12...110111112113114İleri »
  1. Furkan Hamit demişki

    Furkan demişki madeni para araba tekerleği kahve içen heykel resmi biliyorsanız yardım edin lütfen

  2. Anonim demişki

    Brad pitt/ angelina jolie / tepside bohça şekilde yapılmış bişey

  3. Anonim demişki

    Yaban mersini yaban mersinli yatli balik icel ilcesi ve 6 harfli lutfen biliyorsaniz yorum yspin

    CEVAP: MERSİN

« Geri12...110111112113114İleri »



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.