Tüm 7 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Cevapları : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Tüm 7 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

Sponsorlu Baglantılar

Tüm 7 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

 

Tüm 7 Harfli Sorular Resimli Kelime Bulmaca 7 Harfli Cevaplar

Daha önce paylaştıgımız Resimli Kelime Bulmaca Oyunu cevaplarını şimdi de Harf Harf paylaşmaya karar verdik siz de Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını merak ediyorsanız bu konumuz da Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevaplarını bulabileceksiniz 7 Harf ten oluşan Resimli Kelime Bulmaca oyunu cevapları sizlerle.

DİKKAT!! BU KONU 7 HARFLİ CEVAPLARIN OLDUGU KONUDUR SADECE 7 HARFLİ SORULARI SORUNUZ

Resimli Kelime Bulmaca Ana Konu Buradadır ANA KONU İÇİN TIKLAYIN

Kaç harf oldugunu ve verilen harfleri de belirtin

1- Tahta kaşıklarda renkli şeyler, çuvallar, aktar, ufak içlerinde renkli şeyler olan tabaklar / Cevap: Baharat

2- Yeşil makinalar, beyaz makineler, beyaz başlıklı kadınlar, pembe kıyafetli insanlar / Cevap: Fabrika

3- Camdan bakan adam, duvar ve pencere, sergi salonu, camdan bakan çocuk / Cevap: Çerçeve

4- Kuru toprakta çiçek, kurak dağlar, kurumuş toprak, beyaz topraklı vadi / Cevap: Erozyon

5- Yanan sigara, yanan puro ve içki, hamburger menüsü, şekerler / Cevap: Zararlı

6- Şehir, Lionel Messi, matador ve boğa, kırmızı elbiseli dans eden kadın / Cevap: İspanya

7- Kumda yuvarlak desenler, Kapon kalesi, sumo güreşçileri, samuraylar / Cevap: Japonya

8- Turuncu şişe, sarı şişe, yeşil şişe, sarı kolonya şisesi / Cevap: Kolonya

9- Turuncu kıyafetli adamlar, Papa, tarihi bina, siyahi cüppeli adam / Cevap: Vatikan

10- Mermiler, top mermisi taşıyan kadın, uzun namlulu silah mermileri, bombalar ve füzeler / Cevap: Cephane

11- Lavaboda domates ve biber, çamaşırlar, araba köpükleyen adam, saçına su tutan kadın / Cevap: Yıkamak

12- Banyo, dişler, içi beyaz tava, 3 beyaz kavanoz / Cevap: Seramik

13- Tahta blokları, kesilmiş ağaçlar, ağaç kütükleri, ağaçtan ev / Cevap: Kereste

14- Halk oyunları ekibi, halk oyunları kıyafeti, dans eden kızlar, şortlu İrlandalı erkekler / Cevap: Folklör

15- Ojeli eller, boğa, üstü açık araba, hediye kutusu/ Cevap: Kırmızı

16- Çatı tamiri yapan adamlar, araba parçaları, dosya işareti, kiremit koyan adam / Cevap: Aktarma

17- Kokoreç, ekmek arası, kokoreçler, kokoreç ve sebzeler / Cevap: Kokoreç

18- Eyfel Kulesi, Londra saat kulesi ve kırmızı telefon kulübesi, Beyaz saray, Anıtkabir / Cevap: Başkent

19- Kırmızı kurdele, pembe fiyonk, mavi kırmızı açık mavi şeritler, hediye paketi / Cevap: Kurdele

20- Istakoz, kırmızı Vosvos, şişte et, mavi ıstakoz / Cevap: Istakoz

21- Jimnastikçi, iki doğru, demir yolu, koşucular / Cevap: Paralel

22- Beyaz kuğu, dikiz aynası, mavi araba, güzel kız / Cevap: Yansıma

23- Cüppeli sakallı adamlar, yolda yürüyen insanlar, kendilerine acı çektiren insanlar, beyaz çarşaflı Ku Klax Klan / Cevap: Tarikat

24- Futbol topu ve stat, futbol taraftarları, demir bina, maskotlar / Cevap: Stadyum

25- Arkadaşının gözünü kapatan kadın, şaşıran insanlar, şaşırmış çocuk, doğum günü partisi / Cevap: Sürpriz

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

26- Dolarlar, paradan ev, para desteleri, para / Cevap: Banknot

27- Çatalı gözüken adam, araba tamircisi, anakart üstünde oyuncaklar, yol çalışması / Cevap: Tamirat

28- Doymuş çizgi adam, baskülde tartılma, vücut çalışan adam, terazi ağırlıkları / Cevap: Ağırlık

29- Patates salatası, kumpir, oyuncak, patates kızartması / Cevap: Patates

30- Otobur dinozor, dağa tırmanan dinozor, T-rex, dinazorlar / Cevap: Dinozor

31- Şekerli bisküviler, karışık bisküviler, çokoprens, susamlı bisküvi / Cevap: Bisküvi

32- Gri desenli T-shirt, vücut çalışmış kadın ve erkek, baklava, çorap / Cevap: Baklava

33- Yol tabelası, mezura, cetvel, uzunluk ölçme aleti / Cevap: Uzunluk

34- Maskeli adamlar, sarı şeritli zenci, dil çıkartan kadın, silahlı soyguncu / Cevap: Bandana

35- Renkli içecekler, yemekle dolu masa, süslü içecekler, meyveli içecek / Cevap: Kokteyl

36- Karateci, füzeler, mahkum ve avukatı, futbol / Cevap: Savunma

37- Halk oyunları oynayan çocuklar, Türk Yıldızları uçakları, Berkin Elvan eylemi, havuzda yunuslar / Cevap: Gösteri

38- Konser, maç izleyen seyirciler, kalabalık, birbirini ezen insanlar / Cevap: İzdiham

39- Şapka, kapı deliğinden gözüken mayolu kadın, kapı aralığından bakan adam, ayak kemiği ve ayakkabı / Cevap: Röntgen

40- Kırmızı ev, Farm ville oyun, kırmızı binalar, otlayan inekler / Cevap: Çiftlik

41- Spagetti, renkli makarnalar, kulak kelebek makarna, fırında makarna / Cevap: Makarna

42- Reçeller, bir sürü kavanoz, renkli şekerler, turşular / Cevap: Kavanoz

43- Spor yapan kadın, jimnastik hareketi yapan kadın, bacaklarını 180 derece açmış çocuk, sapanla taş atma / Cevap: Elastik

44- Garip şekilli ve renkli cisimler, metal bilyeler, demir, araba / Cevap: Metalik

45- Külliye, yumurta, kırılmış yumurta, heykel anıt / Cevap: Menemen

46- Antreman yapan sporcular, spor mankeni, sahilde koşan kadın ve adam, Şener Şen Badi Ekrem / Cevap: Eşofman

47- Banyo yapan kadın, eline sabun döken, banyo yapan çocuk, saçını yıkatan kadın / Cevap: Şampuan

48- Elbiseler pazar, adam kafasından oklar çıkıyor, tahtanın önünde kadın soru işaretleri, dağınık kutular / Cevap: Karışık

49- Çengel bulmaca, bu oyunun logosu, kare bulmaca, labirent / Cevap: Bulmaca

50- Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş / Cevap: Siyaset

51- Harita üçgen, şortlu adam, desenli şort, haritada adalar / Cevap: Bermuda

52- Lokanta, kadın garson elinde tabak, fiş kağıdı, not alan garson / Cevap: Sipariş

53- Askılık ve montunu giyen adam, çizgi kız tahtada matematik sorusu çözüyor, denizden gelen askerler, çizgi adamı ensesinden tutmuş el / Cevap: Çıkarma

54- Yumoş ayıya sarılmış çocuk, uyuyan bebek, havlulara yanağını koyan kadın, ellerini ovuşturan kadın / Cevap: Yumuşak

55- Satürn, Dünya, Mars, Venüs olabilir / Cevap: Gezegen

56- Balık, ağaç, fındık gibi, kızartılmış balık / Cevap: Palamut

57- Sahilde arkası dönük sarışın kadın, deniz dalgası, Türk Bayrağı, sarışın kadın / Cevap: Dalgalı

58- Kadın doktor, hemşire, mavi gözlü oğlan, elinde temizlik deterjanı ve eldiven olan kadın / Cevap: Sarışın

59- Amuda durmuş, uyanan kadın, trenden el sallayan kadın, camın arkasında uçak / Cevap: Kalkmak

60- Avuç içinde maket ev, form dolduran kalem, kazalı araba, elektirik paneli / Cevap: Sigorta

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar

357 Yorum yapılmış "Tüm 7 Harfli Cevaplar Resimli Kelime Bulmaca Cevapları"

« Geri12...6869707172İleri »
  1. Adsız demişki

    Tank musluk ve boyle mavi birsey var bombaya benzeyen ve birtanede musluk amaa zengin muslugu

  2. Yunus demişki

    Kargo gemisi, ev taşıyan tır, koltuk taşıyan kişiler, havada uçak nedir?

« Geri12...6869707172İleri »



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.