TÜM Cevaplar 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

TÜM Cevaplar 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

Sponsorlu Baglantılar

TÜM Cevaplar 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

Bu konumuz da Resimli Kelime Bulmaca oyununa ait 8 harfli cevaplar bulunmaktadır siz de 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları konu ile ilgili bilgiler arıyorsanız 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları konumuz tam size göre 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları konumuz da aşagıda tüm ayrıntıları bulabilir 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

1- Elektirik süpürgesi kullanan kadın, duş alan kadın, diş macunu ve fırçası, tırnak kesen kadın / Cevap: Temizlik

2- Tavanda ışık, florasan lamba, beyaz ampül, yuvarlak lamba / Cevap: Floresan

3- Sarımsaklar, sarımsak buketi, sarımsak ezme makinesi, sarımsak havanı / Cevap: Sarımsak

4- Yazı fontları, elinde balta olan kahraman, Süper Mario, yazılar / Cevap: Karakter

5- Pencere, mavi kelebek, uçak koltukları, gitar / Cevap: Simetrik

6- Kumda gözükmeyen balık, Ağaçta gözükmeyen baykuş, asker kıyafeti, bukalemun / Cevap: Kamuflaj

7- Devre şeması, dünya ve internet kablosu, demir boru, araba yolları / Cevap: Bağlantı

8- Kıvılcım çıkartan kablolar, priz, rüzgar santralleri, güneş panelleri / Cevap: Elektrik

9- Bina, topuklu ayakkabı, yüksek topuklu ayakkabı, bina önüne park etmiş araba / Cevap: Apartman

10- Erimiş çikolata, şekerlemeler, tablet çikolata, kalp şekline çikolata / Cevap: Çikolata

11- Yürüteç yürüyen adam, cebine para koyan adam, çantadan telefon çalan el, anne ve babasının elinden tutan çocuk / Cevap: Yürütmek

12- Burnuna parfüm tutan kadın, av köpekleri, elinde kırmızı gül olan kadın, kokmuş çorap tutan adam / Cevap: Koklamak

13- Bağırsak, şişte kokoreçler, ekmek arası yemek, sindirim sistemi / Cevap: Bağırsak

14- Mürekkep balığı, kalem, imza, dolma kalem / Cevap: Mürekkep

15- Tramvay, Boğaziçi Köprüsü, gökdelenler, cami minareleri / Cevap: İstanbul

16- Arnavut taşları, desenli taşlar, alışveriş çantalı kadın, dilenci / Cevap: Kaldırım

17- Kırmızı bakliyat, köfte, çorba, yeşil mercimek yemeği / Cevap: Mercimek

18- Kertenkele, yılan, kaplumbağa, kurbağa / Cevap: Sürüngen

19- Okey masası, araba hız göstergesi, radar, uçak kokpiti / Cevap: Gösterge

20- Etli yemek, maydanoz demeti, yeşil içecek, lahmacun / Cevap: Maydanoz

21- Üç müzisyen, büyük bir alet çalan adam, 3 tane çalgı aleti, kontrbas çalan zenci adam / Cevap: Kontrbas

22- Bisiklet sürenler, hulahop çeviren çocuklar, trafik polisi arabayı durdurmuş, İngilizce ve Rusça yazılar / Cevap: Çevirmek

23- Cam küre, hamile annesini öpen çocuk, 9 numara topçu, Japon bayrağı / Cevap: Yuvarlak

24- Prizma, koni, üç daire, küre / Cevap: Geometri

25- Trenin arkasından koşan adam, altını tutan kadın, fidye isteyen maskeli adam, oklar ve hedef tahtası / Cevap: Kaçırmak

26- Kız çocuğu, mavi gözlü bebek, uyuyan bebek, güzel hatun / Cevap: Tebessüm

27- Açacak, anahtarlığa benziyor, tahta vidaya benzer, siyah renkli tornavida / Cevap: Tirbuşon

28- Cetvel, demir kilo, TSE, A4 kağıt / Cevap: Standart

29- Piyanist filmi, piyano, Fazıl Say, mavi elbiseli piyano çalan kadın / Cevap: Piyanist

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

30- Dolar ve maket ev, Efes Pilsen bira, Sek Sük şişesi, coca cola / Cevap: Depozito

31- Elbiseler askılıkta, aynalı dolap, yatak odası, aynalı gardolap / Cevap: Gardırop

32- Yol yapma makinesi, sütunlar, teneke kutular iple bağlanmış, şapka eldiven baston / Cevap: Silindir

33- Okul kıyafetleri, itfaiyeci, asker kıyafetleri, polisler / Cevap: Üniforma

34- Yeşil fasulye, yeşil mercimek yemeği, nohut, bezelye / Cevap: Baklagil

35- Direkte ses sistemi, ses sistemi, konser alanı, arabanın arkasında ses sistemi / Cevap: Hoparlör

36- Kolunu katlayan insan, dans kıyafeti, kitabın sayfasının kenarı, 3 aynı adam / Cevap: Kıvırmak

37- Tekerli bir şey, oturma odası, lunapark, arabanın altında tamirci / Cevap: Salıncak

38- Plaj, playda top, voleybol maçı, gün batımı spor / Cevap: Voleybol

39- Tutmalı merdiven, ev içinde merdiven, apartman merdiveni, 4 merdiven / Cevap: Tırabzan

40- Sufle, tavus kuşu yada hindi, kalkmış parke, kek yada ekmek / Cevap: Kabarmak

41- Helikopter, itfaiye arabası, ordu uçağına binen insanlar, deniz / Cevap: Merdiven

42- Matematik test sorusu, birbirine girmiş yollar, metalik renkte bir şeyler, i kare – i küp matematik işlemleri / Cevap: Karmaşık

43- Cami, Hz. Meryem resmi, Hz. İsa resmi, cami içi / Cevap: Ayasofya

44- Asma kilit, kamera, ekranların başında telsiz de adam, bina bekçisi / Cevap: Güvenlik

45- Yaşlı bir kadın ve yaşlı bir adam yüzü, sihirbaz sahnede tavşan numarası, sihirbaz şapkası ve değneği, yeşil kırmızı desenler / Cevap: İllüzyon

46- Garson elinde tepsi, menü listesi, yemek masası, hesap fişi / Cevap: Restoran

47- Otobüs durağında kız, yerde koridorda oturan insanlar, hamile kadın, kırmızı yanan trafik ışığı / Cevap: Beklemek

48- Çarpışan arabalar, dönme dolap, atlı karınca, roller coaster / Cevap: Lunapark

49- Çiçekler içinde tavşan, çiçekli dallar üstünde mavi kuşlar, papatya ve gökyüzü, güneş ve pembe çiçekli ağaç / Cevap: İlkbahar

50- Çekirdek, karpuz dilimleri, kahve, havada giden mermi / Cevap: Çekirdek

51- Makas neşter aletler, önlüklü doktorlar, hemşire ve 2 doktor, ışıklı bir cihaz / Cevap: Ameliyat

52- Etli bir yemek, et tabağı, domates pilav ve et yemeği, parça et yemekleri / Cevap: Külbastı

53-Windows 8 ekranı, kadın ve adam birbirlerine bakıyorlar, The Touch of God tablosu, akıllı cep telefonu / Cevap: Dokunmak

54- Sallanan koltuk, gelin damat masası, piknik masası, sallanan sandalye / Cevap: Sandalye

55- Akıllı cep telefonu, sorunun kendisi, 2 tane cep telefonu, bir sürü şekil ve logo / Cevap: Uygulama

56- Karate duruşu yapan adam, uyku duruşları, Semih ve Sow, ofsayt / Cevap: Pozisyon

57- Kör alfabesi, Dr.Otker paketi, güzel bir resim, köfteci Ahmet / Cevap: Kabartma

58- Çalan zil, suni teneffüs yapan adam, mankene ağzını dayamış kadın, karlı okul bahçesi / Cevap: Teneffüs

59- Akıllı telefon ile kayıt, Monalisa önünde cep, selfie yapan Hollywood yıldızları, eldivenli sarışın kadın elinde fotoğraf makinesi / Cevap: Fotoğraf

60- Danıld dak redkid şimsek makkuin Y A N S İ M A N O / Cevap: Animasyon

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar

151 Yorum yapılmış "TÜM Cevaplar 8 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları"

« Geri12...2728293031İleri »
  1. didem demişki

    kutu icinde mızıkaya benzeyen bı sey 8 harfli AMNIKAORAÇ

« Geri12...2728293031İleri »



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.