Tüm Cevaplar Taptaze Resimli Kelime Bulmaca Cevapları 2015 : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Tüm Cevaplar Taptaze Resimli Kelime Bulmaca Cevapları 2015

Sponsorlu Baglantılar

Tüm Cevaplar Taptaze Resimli Kelime Bulmaca Cevapları 2015

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet yeni resimli kelime bulmaca cevapları ile karşınızdayız siz de resimli kelime bulmaca cevapları arıyorsanız sizin için aşagıda cevapları ve soruları verdik resimli kelime bulmaca oyunu çözümleri sizler için aşagıda verilmiştir.

İlk önce Resimli Kelime Bulmaca oyunu nedir ondan bahsedelim

Resimli kelime bulmaca da sizlere 4 adet resim veriliyor buna karşılık sizden bu verilen 4 resime bakarak soruyu cevaplamanız isteniyor bu 4 resim her seferinde degişiyor oyun gitttikçe zorlaşıyor ilk önce 3 harfli cevaplar dan başlıyorsunuz 9 harfli cevaplara kadar gidiyorsunuz iyi oyunlar dileriz.

Bilemediginiz 4 resim 1 kelime cevapları olursa aşagıda ki yorum bölümümüzden sorabilirsiniz mutlaka cevaplanacaktır.

Yeni sorular geldikçe alt kısıma eklenecektir şimdilik 9 ve 8 harfli olanları verdik

9 harfli cevaplar

1- Parende atan sporcu, şeritli jimnastik, halkalı jimnastik sporcusu, kırmızı mayolu sporcu / Cevap: Jimnastik
2- Reza Zarrab, Egemen Bağış, Muammer Güler, Mehmet Zafer Çağlayan / Cevap: Yolsuzluk
3- Birleşiğin kimyasal simgesi, mor paraşütlü adamlar, roller coaster, bisikletli gösteri / Cevap: Adrenalin
4- Yayılı aletler, bisiklet, araba parçaları, araba tekerliği ve aksamı / Cevap: Amartisör
5- ISO 9001, ödül töreni, kurdelalı belge ve dünya, takdir belgesi gibi / Cevap: Sertifika
6- Çatı döşemesi yapan adamlar, beyaz kıyafetli köpük sıkan adam, binanın dışı pembe, etrafı sarılı boru / Cevap: İzolasyon
7- Donald Duck, Oyuncak Hikayesi kahramanları, Arabalar çizgi filmi, Red Kit ve Düldül / Cevap: Animasyon
8- Futbolcular top sürüyor, sporcular, kaleci ve top, Fenerbahçeli futbolcular / Cevap: Antrenman
9- Dijital ekrana dokunan el, üzerlerine ışık vuran adamlar, uzay aracı, dijital gözlüklü adam / Cevap: Teknoloji
10- Raflar, ansiklopedi gibi kitaplar, devasa bir çalışma alanı, yerde kitap okuyanlar / Cevap: Kütüphane
11- Labaratuar aleti, dürbünden bakan kadın, mikroba benzer şeyler, hücreye benzer / Cevap: Mikroskop
12- Eski komutanlardan birisi Napolyon Bonapart, Fatih Terim, İbrahim Tatlıses, Darth Vader / Cevap: İmparator
13- X Y düzlemi, iki şerli 6 tane rakam, küp çizimi, dünya çizimi / Cevap: Koordinat
14- Fotoğraf makinası, kırmızı tuşu olan makine, metalik makine, kırmızı butonu olan metal / Cevap: Deklanşör
15- Metal profil, araba tekerleği ve jant, eski tip yumurta tavası – sahan, demir borular parçalar / Cevap: Alüminyum
16- Raflar ve dolap kapağı, piyano tuşları gibi müzik aleti, soba havalandırma borusu, sarı siyah engel / Cevap: Akordiyon
17- Ay ve gözlem evi, teleskop, devasa teleskop, yuvarlak kubbeli bina / Cevap: Rasthane
18- Renki burçlar, aslan burcu falı, sarı güneş gibi şekil, mavi dünya şekli ve eller / Cevap: Astroloji

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

8 Harfli cevaplar
1- Elektirik süpürgesi kullanan kadın, duş alan kadın, diş macunu ve fırçası, tırnak kesen kadın / Cevap: Temizlik 2- Tavanda ışık, florasan lamba, beyaz ampül, yuvarlak lamba / Cevap: Floresan
3- Sarımsaklar, sarımsak buketi, sarımsak ezme makinesi, sarımsak havanı / Cevap: Sarımsak
4- Yazı fontları, elinde balta olan kahraman, Süper Mario, yazılar / Cevap: Karakter
5- Pencere, mavi kelebek, uçak koltukları, gitar / Cevap: Simetrik
6- Kumda gözükmeyen balık, Ağaçta gözükmeyen baykuş, asker kıyafeti, bukalemun / Cevap: Kamuflaj
7- Devre şeması, dünya ve internet kablosu, demir boru, araba yolları / Cevap: Bağlantı
8- Kıvılcım çıkartan kablolar, priz, rüzgar santralleri, güneş panelleri / Cevap: Elektrik
9- Bina, topuklu ayakkabı, yüksek topuklu ayakkabı, bina önüne park etmiş araba / Cevap: Apartman
10- Erimiş çikolata, şekerlemeler, tablet çikolata, kalp şekline çikolata / Cevap: Çikolata
11- Yürüteç yürüyen adam, cebine para koyan adam, çantadan telefon çalan el, anne ve babasının elinden tutan çocuk / Cevap: Yürütmek
12- Burnuna parfüm tutan kadın, av köpekleri, elinde kırmızı gül olan kadın, kokmuş çorap tutan adam / Cevap: Koklamak
13- Bağırsak, şişte kokoreçler, ekmek arası yemek, sindirim sistemi / Cevap: Bağırsak
14- Mürekkep balığı, kalem, imza, dolma kalem / Cevap: Mürekkep
15- Tramvay, Boğaziçi Köprüsü, gökdelenler, cami minareleri / Cevap: İstanbul
16- Arnavut taşları, desenli taşlar, alışveriş çantalı kadın, dilenci / Cevap: Kaldırım
17- Kırmızı bakliyat, köfte, çorba, yeşil mercimek yemeği / Cevap: Mercimek
18- Kertenkele, yılan, kaplumbağa, kurbağa / Cevap: Sürüngen
19- Okey masası, araba hız göstergesi, radar, uçak kokpiti / Cevap: Gösterge
20- Etli yemek, maydanoz demeti, yeşil içecek, lahmacun / Cevap: Maydanoz

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.