Kim Miyoner Olmak İster Çıkmış Tüm En Zor İlginç Kolay Soruları : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Kim Miyoner Olmak İster Çıkmış Tüm En Zor İlginç Kolay Soruları

Sponsorlu Baglantılar

Kim Miyoner Olmak İster Çıkmış Tüm En Zor İlginç Kolay Soruları

Kim milyoner olmak ister yarışması uzun bir süredir yayınlanmakta lan bilgi yarışmasıdır Kim milyoner olmak ister çıkmış sorular ve cevapları bu başlık altında toplamaya karar verdik siz de Kim milyoner olmak ister zor sorular kolay soruları ilginç sorular ceapları cevabı gibi ilgi çekici paylaşımları arıyorsanız sizler için aşağıda ki yazımız da Kim milyoner olmak ister sorular ve cevapları sizler için derledik.

1. Atatürk’ün çok sevdiği atının ve köpeğinin isimleri neydi?
Cevap: Sakarya ve Foks

2. Türkiye Cumhuriyeti’nin 4. Başbakanı Dr. Refik Saydam hangi hastalığa karşı geliştirdiği aşıyla tıp literatürüne geçmiştir?
Cevap: Tifüs

3. Yedi renkten oluşan gökkuşağının ortasındaki renk hangisidir?
Cevap: Yeşil

4. Dede Korkut’un Türk Destanları’nın özgün kopyaları hangi iki kentte bulunmaktadır?
Cevap: Dresten Vatikan

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

5. Her 100 yılda 7 cm. yere yaklaşan Pisa Kulesi hangi yöne doğru eğilmektedir?
Cevap: Güney

6. Türkiye’nin hapis cezası alan ilk bilgisayar korsanı kimdir?
Cevap: Tamer Şahin

7. Ülkemizde ‘Devlet Sanatçısı’ unvanını ilk alan isim kimdir?
Cevap: Ahmet Adnan Saygun

8. Aspirinin ham maddesi olan ağaç hangisidir?
Cevap: Söğüt

1958’de Gerald Holtom’ın yaptığı barış sembolü neyi protesto etmek için tasarlanmıştır?

a) Vietnam Savaşı
b) Soykırım
c) Nükleer silahlanma
d) Kore savaşı

Cevap: Nükleer Silahlanma

Avatar ve Titanik filmlerinin yönetmeni kimdir?
Cevap:James camercon

Alt dudağın hemen altındaki sakal bölümüne ne denir?
Cevap: Bam Dili

Eski Roma’da gladyatör dövüşlerinin yapıldığı “arena”nın kelime anlamı nedir?

A: Kavga
B: Kum
C: Kan
D: Kılıç

Cevap: KUM

Sizin de merak ettiğiniz veya ilginç sayılabiecek sorular var ise bizlere yorum bölümünden yazablirsiniz.

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.