Trivia Crack Çıkmış Tüm Soru ve Cevapları Burada : Güncel haberler Finans Spor Medya Gazete

Trivia Crack Çıkmış Tüm Soru ve Cevapları Burada

Sponsorlu Baglantılar

Trivia Crack Çıkmış Tüm Soru ve Cevapları Burada

Daha önce ki soru cevap oyunlarının sıkıcı ilerleyişinin aksine Trivia Crack oyunu müthiş bir akıcılıkla ilerleyen süper bir soru cevap oyunudur.

Trivia Crack oyunu cevaplarını sizler için paylaşıyoruz.

En yakıcı trivia game oyununu arkadaşlarınla ve düşmanlarına meydan okuyarak eğlen!

Bırak da Willy çemberi arkadaşça çevirerek altı farklı katagoriden birini seçsin. Altı tacı kazanan sen ol ama yine de rövanş için dikkatli ol!

Trivia Crack’i şuan oynamanın nedenleri:
– Yüzlerce hatta binlerce heyecanlı sorular
– Fabrikada kendine ait sorular yaratabilirsin
– 20’nin üzerinde dil seçeneği
– Rakiplerinle sohbet
– Biriktirilebilir koleksiyon kartları

Daha fazlasına mı ihtiyacın var? Sorun değil:
– Ne kadar akıllı olduğunu ıspatla
– Eğlenirken yeni şeyler öğren
– Annenizi gurulandırın

Öyleyse daha ne bekliyorsun? Hadi git! Oyunu indir!

Dikkat: Bu oyun fazla eğlendirir. Eğer bilgilerinizde olağandışı bir artma olursa profesyonel yardım alın.

2009 yılında dünyada en yüksek gişe hasılatı kazanan film hangisidir ?

Titanic
The Avengers
Avatar
Independence Day

CEVAP: Avatar

Aşağıdakilerden hangisi çekinik gen ile taşınır ?

Yeşil Göz
Ayrık kulak memesi
Kahverengi saç
Koyu renk göz

CEVAP: Yeşil göz

Dünya Savaşı’ nda hangi ülke panzer isimli tanklarına güveniyordu ?

ABD
Rusya
Almanya
Büyük Britanya

CEVAP: Almanya

Dünyanın en uzun boylu insanı kimdir ?

Chandra Bahadur Dangi
Robert Wadlow
Sultan Kösen
Mehmet Özyürek

CEVAP: Sultan Kösen

Hangi iki insan arabayı icat etti ?

Robert E. Kahn ve Vint Cerf
Thomas Edison ve Gottlieb Daimler
Tom Kilburn ve Freddie Williams
Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler

CEVAP: Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler

Hangisi psikolojik bir rahatsızlıktır ?

Şizofreni
Anemi
Sinüzit
Lösemi

CEVAP: Şizofreni

2.Dünya Savaşı’ nda hangi ülke panzer isimli tanklarına güveniyordu ?

ABD
Rusya
Almanya
Büyük Britanya

CEVAP: Almanya

Kama Nehri hangi ülkededir ?

Rusya
Romanya
Polonya
İran

CEVAP: Rusya

Hangi filmin imbd puanı daha yüksektir ?

Ölümcül Deney
Fabrika Çıkışı
Avatar
Çığlık

CEVAP: Avatar

Aşağıdakilerden hangisi çekinik gen ile taşınır ?

Yeşil Göz
Ayrık kulak memesi
Kahverengi saç
Koyu renk göz

CEVAP: Yeşil göz

Hangi ülkenin İsveç ile sınırı vardır ?

Norveç
Polonya
Almanya
Rusya

CEVAP: Norveç

Danny Boyle hangi filmiyle en iyi yönetmen Oscarını almıştır ?

Trainspotting
28 gün sonra
Milyoner
127 saat

CEVAP: Milyoner

11- Ernest Hemingway’ in yazdığı ‘ Yaşlı Adam ve Deniz’ adlı kitabındaki yaşlı adamın adı nedir ?

Pedro
Santiago
Ernest
Kone

CEVAP: Santiago

12- Meksika’nın bayrağında aşağıdaki hayvanların hangileri vardır ?

Kuş ve fare
Kartal ve yılan
Ayı ve arı
Yılan ve fare

CEVAP: Kartal ve yılan

13- 1. Meşrutiyet sonucunda ortaya çıkan demokrasi fikrini ilk işleyen gazetenin adı nedir ?

Vatan Gazetesi
Hürriyet Gazetesi
Star Gazetesi
Sözcü Gazetesi

CEVAP: Hürriyet Gazetesi

14- NASA’ da çalışan ilk Türk kimdir?

Nihat Doğan
İsmail Akbay
Prof. Dr. Mehmet Beyoğlu
Cahit Sıtkı Tarancı

CEVAP: İsmail Akbay

15- Türkiye’deki en büyük maden kazası nerede olmuştur ?

Soma
Ermenek
Van
Zonguldak

CEVAP: Soma

16- En çok yağış alan bölgemiz hangisidir ?

Akdeniz
Karadeniz
Marmara
Ege

17- Pembe rengi elde etmek için hangi renkleri karıştırırsınız ?

Kavuniçi ve kırmızı
Kırmızı ve sarı
Kırmızı ve beyaz
Kavuniçi ve sarı

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

CEVAP: Kırmızı ve Beyaz

18- Hangisi top ile oynanmaz ?

Bedminton
Bale
Tenis
Basketbol

CEVAP: Bale

19- Ünlü Titanic filminin yönetmeni kimdir ?

James Cameron
Christopher Nolan
Steven Spielberg
Quentin Tarantino

CEVAP: James Cameron

20- Gözdeki kubbe şeklinde şeffaf bölgenin adı nedir ?

Gözakı
Kornea
Retina
Konjoktiv

CEVAP: Kornea

21- Hangisi kimyasal bir olaydır ?

Gökkuşağı oluşumu
Elektroliz
Camın kırılması
Mumun erimesi

CEVAP: Elektroliz

22- Hasan Karacadağ hangi korku filmini yönetmiştir ?

Efsane
Oda
Masa
Dabbe

CEVAP: Dabbe

23- Hangi takım hiç şampiyonlar ligi kazanmamıştır ?

Real Madrid
Milan
Mancester United
Arsenal

CEVAP: Arsenal

24- Hangisi Türkiye’nin bölgesi değildir ?

Trakya Bölgesi
Karadeniz Bölgesi
Marmara Bölgesi
Doğu Anadolu Bölgesi

CEVAP: Trakya Bölgesi

25- Koala isimli hayvanın doğal yaşam ortamı hangi kıtadadır ?

Afrika
Amerika
Asya
Avustralya

CEVAP: Avustralya

26- ‘The Odessa File’ kitabının yazarı kimdir ?

Stephen King
Agatha Christie
Frederick Forsyth
Dan Brown

CEVAP: Frederick Forsyth

27- NBA’ de maç esnasında bir takımın kaç yedek oyuncu bulundurma hakkı vardır ?

5
8
7
6

CEVAP: 7

28- Osmanlı Devleti’nin kurucusu kimdir ?

Nihat Bey
Osman Bey
Osmanoğlu Hamza
Fatih Sultan Mehmet

CEVAP: Osman Bey

29- Ülkemizde Osmanlı çileği ve demirçelik fabrikası ile ünlü kentimiz neresidir ?

Çankaya
Akçay
Assos
Kzd. Ereğli

CEVAP: Kzd.Ereğli

30- Origami modeli yapımında sanatçılar ne tür materyal kullanır ?

Tahta
Taş
Kağıt
Mum

CEVAP: Kağıt

31- Aşağıdakilerden hangisi Galatasarayın efsane kalecilerinden değildir ?

Claudio Taffarel
Zoran Simoviç
Rüştü Rençber
Turgay Şener

CEVAP: Rüştü Rençber

32- Twitter’ın simgesi ne renktir?

Mor
Kırmızı
Mavi
Krem Rengi

CEVAP: Mavi

33- Erkek gametinin adı nedir?

Ova
Ovum
Sperm
Embriyo

CEVAP: Sperm

34- Beyzbol oynayan bir takım kaç kişiden oluşur ?

11
9
6
13

CEVAP: 9

35- Hangi bilim adamı suyun kaldırma kuvvetini bulmuştur?

Arshimed
Einstein
Newton
Ausubell

CEVAP: Arshimed

36- Sanatla profesyonel bir şekilde uğraşan kimseye ne ad verilir ?

Tiyatrocu
Ressam
Şarkıcı
Sanatçı

CEVAP: Sanatçı

37- Hangisi tarihe yardımcı bilimdir?

Arkeoloji
Kimyager
Hemşire
Doktor

CEVAP: Arkeoloji

38- UEFA Avrupa Ligi’nde en çok şampiyon olan takım aşağıdakilerden hangisidir ?

Fiorentina
Juventus
Valencia
Sevilla

CEVAP: Sevilla

39- İsrail’de konuşulan dil hangisidir ?

İbranice
Yahudi Almancası
İngilizce
Arapça

CEVAP: İbranice

40- Dedemin İnsanları ve Babam ve Oğlum gibi efsane filmlerin yazarı kimdir?

Çağan Irmak
Cem Yılmaz
Ece Yörenç
Handan İpekçi

CEVAP: Çağan Irmak

41- William Shakespeare nerelidir ?

Fransa
ABD
İngiltere
İspanya

CEVAP: İngiltere

42- Avrupa kıtasının en güneyinde bulunan Gavdos adası hangi ülke sınırları içindedir ?

Portekiz
Yunanistan
İtalya
İspanya

CEVAP: Yunanistan

43- Hangisi dalga oluşturmaz ?

Ay’ın kütle çekim kuvveti
Rüzgar
Güneş’in kütle çekim kuvveti
Okyanusun içinde hareket eden bir nesne

CEVAP: Güneşin kütle çekim kuvveti

44- Hangi iki ilde ‘Edremit’ ilçesi vardır?

Balıkesir/ Çorum
Hatay/ Sinop
Van/ Aydın
Van/ Balıkesir

CEVAP: Van/ Balıkesir

Bilemediğiniz sorular var ise bize yorum bölümünden yazabilirsiniz iyi oyunlar bol şanslar dileriz.

       

Sponsorlu Bağlantılar

<- Önceki Yazımız Sonraki Yazımız->

Yorumlar



Yorumunuz da link bulundurmayınız aksi takdir de yorumunuz yayınlanmaz. İsimsiz Yorumlar Yayınlanmaz. BÜYÜK HARF İLE YAZILAN YORUMLAR YAYINLANMAZ. Şahsa hakaret rencide edici kelime suç unsuru temsil edecek yorumlar gerekli mercilere bildirilir.